ОБЕРЕЖНО, ТУБЕРКУЛЬОЗ!!!

На березень в Україні припадає дуже багато радісних днів: це і початок весни, День 8 березня, землевпорядника, споживача, День театру тощо. А також в березні ми відзначаємо і важливий для людства день, 24 березня - Всесвітній день боротьби із захворюванням на туберкульоз. Туберкульоз посідає особливе місце серед соціальних і медичних проблем людства. Туберкульоз не ліквідований в жодній країні світу.
Починаючи з 90-х років ХХ ст. помітно зросла розповсюдженість туберкульозу у всьому світі, в тому числі, і в Україні. У зв'язку з цим, науково-педагогічні працівники та студентство факультету ТВППТСБ МНАУ перейнялося даним питанням і вирішили в рамках формування здорового способу життя у молоді провести організаційний захід на тему: "Обережно, туберкульоз!".
Дану ідею та реалізацію цього заходу запропонувала нам наш куратор Лихач Анна Василівна, за що ми їй щиро вдячні. На захід ми запросили головного лікаря Миколаївського міського тубдиспансера - Диннік Тетяну Дмитрівну.
Порушили дану проблему у своїх виступах Золотухін Максим Т2/1, Кіц Анастасія Т2/2, Татусько Андрій Т2/3, Мішуровська Катерина Т 1/4, Григор'єва Марія Т 1/5, Карпенко Дмитро Т 4/2. Кожен із студентів відповідально поставилися до цієї проблеми. Ми старанно вишукували інформацію, підбираючи найголовніше, аби донести до глядачів всю сутність і важливість проблеми туберкульозу. В Україні з 1995 року спостерігається епідемія туберкульозу, яка невпинно прогресує і є однією з основних медико-соціальних проблем.
Шановні друзі, у разі виникнення підозри на туберкульоз якомога швидше зверніться до лікаря. Не затягуйте і не займайтесь самолікуванням. Це пришвидшить і полегшить Ваше видужування. Будьте здорові і бережіть себе!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget