Результати І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин»)

З метою підтримки обдарованої студентської молоді, підвищення якості підготовки фахівців та активізації навчально-пізнавальної діяльності на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського національного аграрного університету було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з біології (секція «Біологія тварин»), з «Хімії» та з «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» серед студентів ІІ і V курсів.

Випробування проходили в період з 3.02.2014 р. по 21.02.2014 р. Студенти ІІ курсу проходили перевірку знань за такими дисциплінами: «Біохімічна, фізична та колоїдна хімія», «Мікробіологія», «Морфологія сільськогосподарських тварин», «Прикладна зоологія», «Фізіологія сільськогосподарських тварин» та «Генетика з біометрією». За результатами випробувань журі І етапу визначило п’ять переможців:
 
І-ІІ місце   –   Хомик Ольга Володимирівна, Т 2/2;
І-ІІ місце   –   Мінакова Інга Валеріївна, Т 2/3;
ІІІ місце    –   Бірюков Іван Андрійович, Т 2/2;
IV місце     –   Кашицька Марина Вікторівна, Т 2/3;
V місце       –   Бух Галина Андріївна, Т 2/2.

Також серед студентів І і ІІ курсів було визначено переможців І етапу Олімпіади з «Хімії», а саме:
 
І місце      –   Стойкова Катерина Олегівна, БТ 2/1;
ІІ місце    –   Сосновська Наталя Віталіївна, БТ 2/1;
ІІІ місце  –   Подвисоцька Тетяна Олегівна, Т 1/4.

Студенти V курсу брали участь у І етапі Олімпіади з «ТВППТ». Вони проходили перевірку знань за наступними дисциплінами: «Розведення тварин», «Годівля тварин і технологія кормів», «Технологія виробництва продукції свинарства», «Технологія виробництва продукції вівчарства», «Технологія продуктів забою», «Технологія виробництва молока і яловичини», «Технологія виробництва продукції бджільництва», «Технологія виробництва продукції аквакультури», «Технологія виробництва молока та молочних продуктів», «Технологія виробництва м’яса і м’ясних продуктів», «Технологія відтворення тварин», «Гігієна тварин», «Технологія виробництва продукції птахівництва», «Конярство та кіннозаводство» та «Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва». За результатами випробувань журі І етапу визначило п’ять переможців:
 
І місце      –   Шиян Анастасія Олександрівна, ТМ 5/1;
ІІ місце    –   Мураховська Любов Сергіївна, ТМ 5/2;
ІІІ місце  –   Дисяк Максим Олександрович, ТМ 5/2;
IV місце   –   Балло Дмитро Олександрович, ТМ 5/2;
V місце    –   Журавель Альона Олександрівна, ТМ 5/2.

Щиро дякуємо всім хто приймав участь у І етапі Всеукраїнської олімпіади. Переможцям бажаємо наснаги, терпіння під час підготовки до ІІ етапу Олімпіади, а також успішного результату у підсумку.

Колектив факультету ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget