Візит до Миколаївської гімназії №3


8 листопада з нагоди проведення Всеукраїнського тижня фінансової грамотності та Всесвітнього дня заощаджень кафедра фінансів і кредиту разом з незалежним фінансовим консультантом компанії «OVB Allfinanz» Володимиром Титюком відвідали Миколаївську гімназію №3. Учні гімназії отримали інформацію щодо основних підходів до заощаджень та планування фінансового майбутнього і взяли активну участь в обговоренні.

Просвітницька робота з молоддю є особливо важливою та перспективною з точки зору підвищення загального рівня фінансової грамотності населення. Фахівці Національного банку України зазначають, що саме ця категорія найближчим часом стане найважливішим споживачем фінансових послуг, формуватиме економічне «обличчя» країни. Крім того, молодь може виступати в якості радника фінансових питань для інших поколінь, як старшого, так і для молодшого.

Візит до Миколаївської гімназії №3.
Візит до Миколаївської гімназії №3.

8 листопада 2013 року кафедра фінансів і кредиту МНАУ разом з незалежним фінансовим консультантом компанії «OVB Allfinanz» відвідали Миколаївську гімназію №3.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget