З добротою в серці

Раз добром нагріте серце — вік не охолоне.
Т. Шевченко


Доброта проявляється в трьох чітко окреслених іпостасях: гуманності, безкорисності та милосерді. Милосердя це слово, до якого ми останнім часом звертаємося все частіше.


Завдяки допомозі простих людей діти-сироти отримують не тільки матеріальну допомогу, а й увагу, турботу та любов. Не так давно, студенти першого курсу факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського національного аграрного університету в рамках акції «З добротою в серці студентською стежкою» відвідали дитячий будинок «Сонечко» м. Миколаєва.


Думай, Дій, Допомагай – це правило несе в собі кожен учасник нашої акції. Хоча ми ще студенти-першокурсники, але намагаємося активно брати участь в благодійних акціях, сміливо робимо кожен новий крок назустріч щасливому майбутньому дітей-сиріт.

Нашою підтримкою завжди є наставники, зокрема заступник декана з ВР нашого факультету Т.В. Наконечна, за допомоги якої ми маємо можливість втілювати в життя наші ідеї та бажання дарувати світло й добро нашим маленьким друзям.


І нехай радісно усміхнуться назустріч дитячі очі; а це значить, що на землі стане тепліше. Щиро дякуємо всім за небайдужість і готовність до співпраці у спільній справі!






Студенти першого курсу факультету ТВППТСБ МНАУ в рамках акції «З добротою в серці студентською стежкою» відвідали дитячий будинок «Сонечко» м. Миколаєва.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget