Кращий студент напрямку "Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва"

За ініціативою компанії «Агрохолдинг Мрія» та ДУ «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності ВНЗ «Агроосвіта» 8 жовтня 2013 року було проведено всеукраїнський конкурс «Кращий студент напрямку «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва». Такі заходи є надзвичайно важливими, адже вони об’єднують зусилля освітян та роботодавців, а також мотивують студентів до самовдосконалення та професійного зростання.

У конкурсі взяло участь 17 агротехнічних ВНЗ України та більш ніж 200 студентів випускних курсів.

Так, за результатами конкурсу, на сьогодні було визначено 17 лідерів по кожному ВНЗ. Найкращий результат серед студентів Миколаївського національного аграрного університету показав студент групи М6/2 Телещак Андрій.


Організатори конкурсу нагородили Андрія почесною грамотою, заохочувальним подарунком та запросили взяти участь у поза конкурсному відборі до Української аграрної школи, яка є освітньою ініціативою компанії «Агрохолдинг Мрія».

8 жовтня 2013 року було проведено всеукраїнський конкурс «Кращий студент напрямку «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget