«Ярмарок професій» в рамках профорієнтаційної акції «Палітра професій»

9 жовтня 2013 року в районному будинку культури в рамках профорієнтаційної акції «Палітра професій» Казанківським районним центром зайнятості спільно з відділом освіти організовано і проведено «Ярмарок професій», в якому активну участь взяли викладачі та студенти факультету культури й виховання Миколаївського національного аграрного університету.

Ярмарок професій в рамках профорієнтаційної акції Палітра професій.

У залі зібрались учні випускних класів шкіл району, Казанківської гуманітарної гімназії, учні випускних груп Казанківського аграрного ліцею. З найкращими побажаннями вірно обрати шлях у житті, щоб потім ні на мить не пошкодувати про те, що марно витратили час, сили, енергію на здобуття професії, яка не приносить душевного задоволення, до них звернулися перший заступник голови Казанківської районної державної адміністрації Коніщук В.В., начальник відділу освіти Онищенко І.А. і директор РЦЗ Коніщук О.М. Вони також зичили майбутнім абітурієнтам міцного здоров´я, успіхів у навчанні, щоб їх постійно супроводжував успіх, висловили впевненість, що ця зустріч з представниками різних навчальних закладів буде корисною під час вибору майбутньої професії.

Ярмарок професій в рамках профорієнтаційної акції Палітра професій.

Цікавою була презентація Миколаївського національного аграрного університету на чолі з деканом факультету культури й виховання Димитровим М.Ф., зав. кафедри фізвиховання Петренко Н.В, ст. викладачем кафедри фізвиховання Мєдвєдєвою Л.М., від якої всі присутні отримали багато корисної інформації і масу позитивних вражень від концертної програми, з якою приїхали студенти ВНЗ. Особливі враження глядачі отримали від виступів багатократних чемпіонів, кандидатів у майстри спорту з гирьового спорту Доєвої Світлани, Макарчука Павла та кандидата у майстри спорту з художньої гімнастики Бойко Олени. Учні отримали вичерпну інформацію про різноманітні професії та спеціальності, перспективи працевлаштування за отриманою професією.

Ярмарок професій в рамках профорієнтаційної акції Палітра професій.

Під час проведення ярмарки учням було роздано більше 30 видів друкованих матеріалів, серед яких були буклети та листівки, довідники, блокноти та матеріали навчальних закладів.

Ярмарок професій в рамках профорієнтаційної акції Палітра професій.

9 жовтня 2013 року в рамках профорієнтаційної акції «Палітра професій» проведено «Ярмарок професій».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget