Колектив МНАУ привітав мешканців Міського притулку для громадян похилого віку та інвалідів

5 вересня колектив Миколаївського національного аграрного університету привітав своїх підопічних – мешканців Міського притулку для громадян похилого віку та інвалідів з 11-ою річницею цього закладу.



У цей день у закладі прозвучало багато теплих слів від гостей: голови Миколаївського обласного комітету профспілок працівників державних установ України Таміли Бугаєнко, директора департаменту праці і соціального захисту населення Сергія Бондаренка, представників духовенства, студентської молоді.

Привітав своїх підопічних і колектив Миколаївського національного аграрного університету, традиційно забезпечивши мешканців закладу овочами на зимовий період.

У ландшафтному парку, створеному молоддю університету у рамках реалізації проекту «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку» за підтримки фонду «Память. Відповідальність. Майбутнє» гості свята мали можливість ознайомитися з виставкою картин народного майстра, підопічної притулку Жашкової Валентини Григорівни та колективною роботою мешканців притулку.


Колектив Миколаївського національного аграрного університету привітав своїх підопічних - мешканців Міського притулку для громадян похилого віку та інвалідів.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget