Податкова інформує...

У зв´язку з набранням чинності законами України від 4 липня 2013 р. № 404 "Про внесення змін до Податкового кодексу України у зв´язку з проведенням адміністративної реформи" та № 406-VII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів у зв´язку з проведенням адміністративної реформи" Міністерство доходів і зборів України та Пенсійний фонд України повідомляють.

З урахуванням положень п. 3 Прикінцевих положень Закону України від 4 липня 2013 р. № 406-VII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів у зв´язку з проведенням адміністративної реформи" опрацьовується питання про продовження розпочатих органами Пенсійного фонду України процедур адміністрування щодо прийняття та оброблення звіту щодо Сум нарахованого єдиного внеску та обліку сплати страхових коштів в картках особових рахунків платників до 31.08.2013 року.

Звертаємо увагу платників єдиного внеску на встановленні відповідно до ст.6 Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов´язкове державне соціальне страхування" Порядком формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов´язкове державне соціальне страхування, затвердженого постановою правління Пенсійного фонду України від 08.10.2010 р. № 22-2, строки подання звіту не пізніше 20 серпня.



Прес-служба ДПІ у Заводському районі м. Миколаєва
ГУ Міндоходів у Миколаївській області

Інформація щодо порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску...

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget