Cтуденти факультету менеджменту Миколаївського НАУ отримали путівку в самостійне життя!

02 липня 2013 року студенти факультету менеджменту Миколаївського НАУ отримали дипломи спеціалістів – путівку у самостійне та доросле життя. Вітаємо випускників!

Так вже склалося в житті, що найкраще завжди минає швидко. Так само швидко пройшов час навчання в університеті. Це не перший і не останній випуск, але ВИ – випускники факультету Менеджменту Миколаївського НАУ 2013 року – запам´яталися своїм викладачам сумлінною і наполегливою працею, творчим мисленням, прагненням пізнавати незвідане, умінням ставити мету та її досягати.

Кожен випускник факультету менеджменту Миколаївського НАУ – це сформований управлінець, що прагне до втілення власних мрій і має власні життєві позиції; молодий фахівець, здатний підняти рівень економічного розвитку нашої держави та її міжнародний статус.

Але кожен з них це також і незабутня особистість, яка прагне до втілення власних мрій і має власні життєві позиції.

Наприклад, для Жовтюк Наталії і Каздоби Юлії немає нічого неможливого. Царик Сергій обдарований студент, який реалізує свої здібності, працюючи в технолого-економічному коледжі МНАУ. Колесніченко Олександр по закінченню університету проявляє свої лідерські здібності на посаді керівника підприємства «Сімкол». Удоденко Валентина активна учасниця наукових досліджень, переможець другого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності». Трубай Анастасія – творча, емоційна, старанна, відповідальна студентка з загостреним почуттям справедливості. Фелік Надія бачить сутність проблеми та робить правильні, логічно завершені висновки. Кареліна Ірина і Драчов Ярослав вважають, що посмішка здолає все. Шукайте свою справу цікаву вам, яка стане сенсом Вашого життя. Гарної Вам, життєвої дороги!



























туденти факультету менеджменту МНАУ отримали дипломи спеціалістів – путівку у самостійне та доросле життя. Вітаємо випускників!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget