Свято на агрономічному факультеті Миколаївського НАУ




3 липня 2013 року на агрономічному факультеті Миколаївського НАУ відбулося подвійне свято. 27 студентів денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст» та 26 студентів заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» отримали свої дипломи. Привітати зі святом випускників прийшли батьки, друзі та їх викладачі.






 З вітальним словом до випускників звернувся перший проректор Миколаївського НАУ - професор Дмитро Володимирович Бабенко, який наголосив: «Професія агронома є найскладнішою та найблагороднішою, оскільки вирощувати хліб і правильно поводитися із найсвятішим скарбом - землею – робота не з легких, яка цінувалася у всі часи».
Привітали молодих фахівців заступники декана з навчальної роботи Миколаївського НАУ -  Антоніна Вікторівна Дробітько, та заступник декана з виховної роботи -  Наталя Володимирівна Нікончук.





 Плідної роботи у своїй професії побажали випускникам агрономічного факультету: завідуючий кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Миколаївського НАУ - Олег Анатолійович Коваленко, завідуючий кафедри виноградарства і плодоовочівництва Миколаївського НАУ – Іван Дмитрович Дудяк та доцент кафедри виноградарства і плодоовочівництва Миколаївського НАУ Сергій Олексійович Бобров.




З привітальним словом до випускників звернувся студентський декан агрономічного факультету - Ігор Бубнов, який побажав їм впевненості та цілеспрямованості у подальшій професійній діяльності.


Студенти агрономічного факультету Миколаївського НАУ виразили глибоку вдячність своїм викладачам за турботу та підтримку, які допомогли їм впевнено подолати шлях до омріяної професії – агронома.


Студентський декан агрономічного факультету Миколаївського НАУ
Ігор Бубнов.









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget