Студентка університету переможниця конкурсу студентських наукових робіт

Студентка Миколаївського національного аграрного університету Твардовська Віта стала переможницею конкурсу студентських наукових робіт із тематичного напряму «Сталий розвиток за участі місцевих громад» організованого за підтримки Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». Роботу на тему «Розвиток громади: умови, складові, механізми, загрози та перспективи» підготовлена під керівництвом  проректора з науково-педагогічної і виховної роботи та підвищення кваліфікації МНАУ Шарати Н.Г. було визнано однією із найкращих.

Переможницю було запрошено на літню школу «Мобілізація громади задля розв’язання місцевих проблем», мета якої полягала у наданні нових знань щодо сталого розвитку та можливості їх застосування на практиці.

Наприкінці роботи Школи студентку МНАУ було нагороджено сертифікатом переможниці за підписом міжнародного менеджера Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» Джейсінга Саха.

Студентка Миколаївського національного аграрного університету Твардовська Віта стала переможницею конкурсу студентських наукових робіт із тематичного напряму «Сталий розвиток за участі місцевих громад».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget