ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «ТВППТ» серед студентів аграрних ВНЗ

У період з 28 по 30 травня на базі Херсонського державного аграрного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» серед студентів аграрних вищих навчальних закладів. Олімпіаду відвідали учасники з 13 ВНЗ України, серед яких команда Миколаївського національного університету у складі Плаксін Оксана Миколаївна, Марикіна Катерина Сергіївна, Краснянчина Ірина Миколаївна, Чумачова Тетяна Юріївна і Велика Ольга Ігорівна (V курс) на чолі з доцентом кафедри ТПССПТ Назаренко І.В.

Команда Миколаївського НАУ

Олімпіада проходила в три тури: перший тур – теоретичний, а саме визначення рівня теоретичної підготовки студентів у формі тестування; другий тур – вирішення задач, третій тур – практичні завдання. Оцінювання результатів кожного туру олімпіади проводилось за бальною системою, розробленою оргкомітетом. За результатами трьох турів був визначений загальний рейтинг кожного з учасників та загальне командне місце.

До кола призерів Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «ТВППТ» в індивідуальному рейтингу потрапили одразу дві студентки Миколаївського НАУ, а саме Марикіна Катерина, яка отримала диплом ІІ ступеня, а також додаткову нагороду за найкращий рівень теоретичної підготовки, і Плаксін Оксана, одержавши диплом III ступеня.

Загалом команда студентів МНАУ у командному заліку виборола І місце. Учасники та переможці були нагороджені дипломами та цінними подарунками.

Студенти МНАУ високо оцінили змістовність програми та гостинність приймаючої сторони. Найбільше до душі припала вечірня прогулянка широким Дніпром на пароплаві «Домбай». Учасники олімпіади змогли насолодитися мальовничою природою, поспілкуватися та посмакувати солодощі на фуршеті після тяжкого дня інтелектуальних змагань.

Вітаємо студентство факультету ТВППТСБ з черговим інтелектуальним надбанням Всеукраїнського масштабу!



Практичні випробування

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» серед студентів аграрних вищих навчальних закладів.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget