На базі Миколаївського НАУ відбулося розширене виїзне засідання обласного комітету профспілки працівників агропромислового комплексу

 

 

 

7 червня 2013 року на базі Миколаївського НАУ відбулося розширене виїзне засідання обласного комітету профспілки працівників агропромислового комплексу із залученням голів первинних профспілкових організацій аграрних навчальних закладів області.

 Про ефективні підходи співпраці між адміністрацією та первинними профспілковими організаціями Миколаївського НАУ йшла мова на виїзному розширеному засіданні комітету профспілки працівників агропромислового комплексу Миколаївщини.

Хлібом-сіллю зустрічали шановних гостей студенти університету, представники професорсько-викладацького складу, голова первинної профспілкової організації професорсько-викладацького складу та співробітників університету Любов Степанова та голова первинної профспілкової організації студентів Олександр Біліченко.
Екскурсію бібліотекою Миколаївського НАУ гостям закладу провела директор бібліотеки - Ольга Пустова.
Бібліотека Миколаївського НАУ є найбільшою бібліотекою сільськогосподарського профілю в Миколаївській області.
Вона є науковим, навчальним, інформаційним та культурно-просвітницьким підрозділом університету, методичним центром обласного об’єднання сільськогосподарських бібліотек.
Привітав членів обласного комітету профспілки працівників агропромислового комплексу та розповів про співпарцю керівництва Миколаївського НАУ з профспілками університету - ректор Миколаївського НАУ – Вячеслав Шебанін.
Організація відпочинку та оздоровлення колективу – важливий, і актуальний в цю пору року напрям, у якому тісно і продуктивно взаємодіють адміністрація та профспілкові комітети Миколаївського НАУ. Минулого року вдалося оздоровити усіх охочих співробітників та студентів університету. І вже на сьогодні розпочато програму оздоровлення-2013.






























Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget