Враження від занять на підприємстві.


27 березня 2013 року згідно навчальної програми Дехтяр Юрій Франкович та Кравченко Олена Олександрівна, викладачі з дисципліни годівля тварин та технологія заготівлі кормів, разом з 2 курсом студентів факультету ТВППТСБ відвідали державний проектно-технологічний центр охорони грунтів «Облдержродючість», яке знаходиться в м. Миколаєві Жовтневого району в с.Полігон.
Зайшовши в приміщення увагу зацікавив куток, де знаходилися нітратні добрива та різновиди ґрунтів України. Усі нітрати знаходилися в спеціальному посуді і були захищені спеціальною шафкою для безпеки відвідувачів і обслуговуючого персоналу підприємства.
Екскурсію проводив завідуючий лабораторією Троїцький Михайло Олександрович, який перш за все провів інструктаж з техніки безпеки, ознайомив студентство з технічними стандартами підприємств міжнародного та державного рівня. 
Кожне підприємство виставляє свої стандарти і на їхнє замовлення центр «Облдержродючість» повинен порівняти зразки корму з нормами і співставити їх з вимогами.
Кожен документ підтверджений підписами, печатками і навіть, голограмами, для того, щоб ці документи мали певну цінність і не піддавалися фальсифікації.
Студентську молодь було ознайомлено з лабораторією, де знаходилося багато різного хімічного посуду, колб різного розміру і форми, пробірки, ексикатори та багато іншого. Але самим головним в цій лабораторії був прилад для визначення сирого протеїну в кормах.
В лабораторії апарат К’єльдаля більш вдосконалений і це дозволяє більш точно визначити вміст сирого протеїну в кормі. І можна дослідити більшу кількість корму за один раз.
Ця поїздка викликала у студентів дуже багато емоцій та вражень. Метою візиту до центру «Облдержродючість» було те, щоб вони дізналися і порівняли нові знання з вже отриманими.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget