Колектив університету привітав із Днем Перемоги ветеранів Великої Вітчизняної війни!


Скільки б не минуло часу, великий День Перемоги назавжди залишається для всіх нас Днем пам’яті та шани наших дорогих ветеранів. 
8 травня у актовій залі Миколаївського національного аграрного університету до відзначення 68-ї річниці Великого ДНЯ ПЕРЕМОГИ відбулася святкова програма, на якій почесними гостями стали ветерани і учасники Великої Вітчизняної війни, «діти війни», «в’язні концтаборів», представники Миколаївської обласної організації ветеранів України, ветерани Міського притулку для громадян похилого віку та інвалідів, ветерани Миколаївського національного аграрного університету.
Святкова програма розпочалася з відвідування музею «Становлення та розвитку аграрної освіти на Миколаївщині» Миколаївського НАУ, де з 2009 року було зібрано велику експозицію, присвячену Великій Вітчизняній війні.  
Продовженням стала  концертна програма із привітання ректора МНАУ  В’ячеслава Сергійовича, який висловив щирі слова подяки всім учасникам Великої Вітчизняної війни і побажав їм міцного здоров’я, миру, злагоди.
Ветерани та гості заходу настільки пройнялись атмосферою святкового концерту, що разом із студентською молоддю співали відомі усім пісні та зустрічали оплесками виконавців. Фінальним акордом стала легендарна пісня «День Победы». Після чого всіх гостей було запрошено на обід із традиційними «фронтовими» сто грамами.
Студенти також не забули тих хто не зміг прийти на свято, відвідавши людей похилого віку  привітавши їх зі святом, висловивши щирі слова-подяки.
9 травня традиційно  колектив МНАУ взяв участь у мітингу  та урочистому покладанні квітів до Меморіального комплексу на честь героїв-десантників загону К.Ф. Ольшанського. 
Цього ж дня вперше студентська молодь взяла участь в параді сіл Афанасіївка та Юріївка, Снігурівського району Миколаївської області. Парад пройшов центральною вулицею села.  
Після закінчення параду молодь відвідала немобільних сільських людей похилого віку на дому, привітавши їх зі святом. 
Люди похилого віку висловили слова вдячності ректорові університету В’ячеславу Шебаніну, науково-педагогічному та студентському колективам університету. 
Виступила 9 травня студентська молодь університету із концертною програмою й у Миколаївському зоопарку, привітавши миколаївців із Днем Перемоги.
Усі заходи пройшли за ініціативою ректорату Миколаївського національного аграрного університету та за підтримки Федерального фонду «Пам'ять. Відповідальність. Майбутнє».
































Дописати коментар

Умнички! Очень хорошие дела делаете!

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget