Весна у нашому домі!


Проект «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку», по програмі «Місце зустрічі: діалог», фонду «Пам'ять. Відповідальність. Майбутнє» розпочався в березні з дивовижного Міжнародного жіночого Дня 8 Березня. Студентська молодь МНАУ організувала концертну програму, де чоловіки привітали усіх жінок віршами, піснями та гуморесками після яких всі присутні продовжували вільну розмову за солодким столом.
 У залі панувала тепла атмосфера, кожна присутня в залі жінка не залишилася без чоловічої уваги та одержала в подарунок чарівні слова та святковий настрій.
Після казкового свята молодь разом з цільовою аудиторією проекту вже традиційно продовжувала зустрічі у вигляді «Днів спілкування». Так як скромні та непримітні на перший погляд похилі люди, але красою свого ніжного серця зачарували молодь і не перестають дивувати та надавати поради, які вкрай необхідні нам.
В свою ж чергу ми завжди надаємо руку допомоги та також навчаємо їх новітнім технологіям, яких не було за часів радянського союзу. Після таких зустрічей наше життя стає світлішим, яскравим і надійним.
Вже доброю традицією стало відвідування людей похилого віку, як у будні дні, так і у свята. Тому із великою радістю волонтери МОГО «Творити добро» подарували теплі слова вітань іменинникам березня!
А 28 березня з нагоди відзначення 69-ої річниці визволення Миколаєва та Миколаївської області від фашистських загарбників відбулося покладання квітів до меморіального комплексу на честь героїв-ольшанців та провели тематичний захід щодо вшанування пам'яті героїв.
Спочатку молодь МНАУ з людьми похилого віку на тематичному заході згадували жахливі події та про тих кого вже немає в живих. Де після спогадів всі вирушили до пам’ятника визволителів-ольшанців, де кожен залишив свою запалену свічку біля меморіалу.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget