Підвищення надійності зернозбиральної техніки

На базі факультету механізації сільського господарства Миколаївського національного аграрного університету 5 квітня 2013 року відбувся науковий семінар «Підвищення надійності зернозбиральної техніки» який включено до Плану проведення наукових конференцій та семінарів з проблем вищої освіти і науки в системі Міністерства освіти і науки на 2013 рік № С91. Організатором семінару виступили Міністерство освіти і науки України, Міністерство аграрної політики та продовольства України, Національний університет кораблебудування ім. адм. Макарова, Кіровоградський національний технічний університет, Південно-Українська філія Українського науково-дослідного інституту прогнозування та випробування техніки і технологій для сільського господарства ім. Л. Погорілого, ТОВ «НВП Херсонський машинобудівний завод», Миколаївський національний аграрний університет.

Семінар проходив у вигляді круглого столу на тему «Актуальні проблеми підвищення надійності зернозбиральної техніки», на якому було заслухано 17 доповідей. Всі доповіді які надійшли до організаторів семінару були опубліковані в тезах доповідей.

5 квітня 2013 року на базі факультету механізації сільського господарства МНАУ відбувся науковий семінар «Підвищення надійності зернозбиральної техніки».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget