Тиждень спорту

Днями у стінах Миколаївського національного аграрного університету пройшли Дні спорту, за ініціативи Об’єднаної ради студентського самоврядування аграрних ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації при Міністерстві аграрної політики та продовольства України.

    З 1 по 4 квітня 2013 року на базі спортивної зали головного навчального корпусу було проведено 3 масштабних заходи, в тому числі було проведено один з етапів міського чемпіонату з волейболу та розіграно 2 кубки університету – з баскетболу та футзалу. Хочеться відмітити, що змагання проходили в запалі та мала місце спортивна злість.
Отож перейдемо до детального аналізу Днів спорту в університеті.

1 квітня було проведено груповий етап міського чемпіонату з волейболу, в якому наша збірна Миколаївського національного аграрного університету виграла та потрапила до фінальної частини розіграшу кубку. Вітаємо наших волейболістів та бажаємо нових успіхів, наснаги до перемог.

2 квітня було проведено Кубок університету з баскетболу, в якому взяли участь збірні факультетів університету та Технолого-економічного коледжу МНАУ. Найкращими гравцями в баскетбол виявилась збірна факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології.

А 4 квітня заключним змаганням в рамках Днів спорту був Кубок університету з футзалу, переможцем стала збірна факультету механізації сільського господарства.

Хочеться висловити подяку всім, хто брав участь у змаганнях, адже вони проходили під закликом до всіх студентів притримуватись здорового способу життя, та побажати нових перемог.


Вадим Хабіров, голова студентської колегії
Миколаївського національного аграрного університету











Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget