"Театр приоткрывает занавес!"



Міжнародний день театру був встановлений у 1961 році IX конгрессом Міжнародного інституту театру. Тепер цей день відзначається щорічно 27 березня. Це не просто професійне свято митців сцени, але й свято мільйонів глядачів.

25 березня 2013 року стартував тиждень театру і в Миколаївському національному аграрному університеті, який проводить факультет культури і виховання.

«Театр приоткрывает занавес» – саме таку назву мала зустріч МНАУ з колективом Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру.

З вітальним словом виступили ректор Миколаївського національного аграрного університету  В'ячеслав Сергійович Шебанін і художній керівник та режисер Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру Микола Антонович Кравченко.

Майстерська гра акторів театру зачарувала всіх студентів та науково-педагогічних працівників університету, які мов наяву поринули у шалений вирій подій на сцені. Здавалося, що кожен глядач відчував емоційний стан акторів.

Наприкінці теплої зустрічі за традицією всі присутні привітали театр оплесками стоячи. Хочеться, щоб таких зустрічей було як найбільше, адже театр виховує світогляд талановитої молоді, надає їй наснаги та сили творити добро!

Тиждень театру відбудеться в стінах МНАУ за підтримки режисера Тетяни Скубченко та художнього керівника Віктора Мозгового. 26 та 28 березня народний студентський театральний колектив «М.А.С.К.А.» запрошує на прем'єри вистав всіх бажаючих поринути в світ театрального дійства.  Шановні студенти та науково-педагогічні працівники, «театр приоткрывает занавес» для Вас.






«Театр приоткрывает занавес» - саме таку назву мала зустріч МНАУ з колективом Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget