Де млинці – там і ми!

Студентів Миколаївського НАУ запросили  на святкування Масляної в дитячий садочок села Зайчевське, Жовтневого району. 
Вихованці дитячого садку селища Зайчевського привітно зустріли гостей з міста – студентів Миколаївського національного аграрного університету, які приїхали в цей день на свято до малечі.
Атмосфера свята відчулася, тільки-но гості потрапили на територію дитячого садочка. Тепла зустріч, весела музика, святково прикрашене подвір’я, ряджені. Все говорило про те, що зовсім скоро ми розпрощаємося з зимою та зустрінемо весну. 
Час, проведений з дітьми на святі за веселими танцями та іграми промайнув непомітно. Після ігор, почалося найцікавіше, всіх присутніх господарі свята частували смачними та духмяними млинцями.
Для дошколят приїзд гостей з Миколаївського НАУ став цілковитим сюрпризом. Солодкі подарунки та нові книжки казок стали приємною несподіванкою для дітлахів. У заході взяли участь представники студентської колегії Миколаївського національного аграрного університету, учасники студентського телебачення «МНАУ-ТВ», які випробовували свої сили в якості телеведучих та фотокореспондентів. Привернув увагу малечі виступ студента Технолого-економічного коледжу Миколаївського НАУ - Євгена Майстренко.

В міських дитячих дошкільних закладах протягом року відбувається багато різноманітних заходів, чого, на жаль, не скажеш про сільські дитячі садки. Присутні на заході голова Коларівської сільради Жовтневого району Наталя Павловська та директор ТОВ «Золотий колос» Надія Іванова відмітили, що подібне свято проводилось в Зайчевському  дитячому садочку вперше. Всі присутні на святі були щасливі, а особливо діти та їх батьки.

Свято вдалося! Відтепер є надія, що організація подібних заходів для сільських діток, звісно ж, при належній підтримці адміністрації селища, спонсорів, та з допомогою студентів Миколаївського НАУ стане тут доброю традицією.

Студенти Миколаївського національного аграрного університету постійно ведуть діяльність, направлену на допомогу дітям. Цей доброчинний захід відбувся при підтримці ректорату Миколаївського НАУ, профспілкової організації викладачів та співробітників університету та студентсткої  профспілки.
Завершилося свято традиційним спаленням чучела Масляної, що символізує собою позбавлення від усього негативного.
Як соняшники тягнуться до сонця, так і молодь Миколаївського НАУ прагне творити добрі справи та залишати по собі людям світлу згадку.











Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget