Спортивне свято «Нумо, дівчата»

Традиційно на початку березня кафедра фізичного виховання проводить в університеті змагання  серед дівчат-першокурсниць.

 Так, 12 березня 2013 року в головному корпусі нашого університету пройшли змагання «Нумо, дівчата». У цих змаганнях брали участь збірні команди першокурсниць  всіх факультетів та Технолого-економічного коледжу (всього 64 учасниці). У програмі було шість естафет: естафета з дротиками, естафета зі скакалкою, естафета з баскетбольними м’ячами, естафета з ракетками, стрільба, комбінована естафета.

Парад учасниць змагань «Нумо, дівчата» приймав проректор з НПР  університету Г.Г.Лисиця, який привітав всіх дівчат з жіночим святом та побажав успіхів у змаганнях. Відкрила змагання  ліричною піснею «Весна» «Золотий голос університету» - Черненко Олександра.

У перервах між естафетами  всі учасниці змагань, гості, жюрі, вболівальники подивилися показові виступи зі спортивних танців  у виконанні Шилова А. та Коноваленко К.

Але найбільшу кількість аплодисментів зібрали КМС зі спортивної акробатики Сиротюк Дмитро та Вакарь Олександр.

Змагання пройшли весело, яскраво, емоційно. Всі дівчата відповідально готувалися до змагань та з великим бажанням взяли участь в цих змаганнях  Впевнено  йшла до перемоги та перемогла  збірна команда дівчат факультету механізації с.г., друге місце посіла збірна команда дівчат Інституту економіки та управління,  а третє місце посіли дівчата  Технолого-економічного коледжу.

Усі учасниці змагань були нагороджені солодкими призами,  а переможці були нагороджені почесними грамотами та перехідним кубком.  Кафедра фізичного виховання дякує всім вболівальникам за підтримку своїх команд.


Головний суддя змагань  Пильненька Т.А.














12 березня 2013 року в головному корпусі нашого університету пройшли змагання “Нумо, дівчата”.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget