Стратегії проведення комплексу весняно-польових робіт у 2013 році розглядали на науково-практичній конференції , що відбулася 21 лютого у Миколаївському НАУ.


Науково-практичну конференцію на тему «Особливості проведення комплексу весняно-польових робіт у 2013 році» було організовано та проведено Миколаївською облдержадміністрацією спільно з Миколаївським національним аграрним університетом не випадково. На базі Миколаївського національного аграрного університету створено Регіональний навчально-практичний центр сталого розвитку сільських територій і, зараз, напередодні весняно-польових робіт тут систематично проходять навчання агрономів, фермерів, голів колгоспів.


Метою науково-практичної конференції «Особливості проведення комплексу весняно-польових робіт у 2013 році» стало доведення до представників агробізнесу Миколаївщини стратегій проведення даного комплексу. Учасники конференції ознайомилися з експозицією виробників і дистриб’юторів засобів захисту рослин, насіння сільськогосподарських культур та сільськогосподарської техніки.

З метою налагодження ділових контактів відбулося спілкування та обмін інформацією між керівниками сільськогосподарських підприємств та представниками наукових установ, агробізнесу та банківських установ.

Таке відкрите спілкування представників влади та сільгоспвиробників надали змогу останнім поділитися реальним станом справ у господарствах, визначити нагальні питання для обговорення і дізнатися від представників влади шляхи вирішення тих проблем, які впливають на ефективність їхньої діяльності.

Під час науково-практичної конференції учасників ознайомили зі стратегією і тактикою проведення комплексу весняно-польових робіт у 2013 році:  технологіями з догляду за посівами озимих культур та посіву ярих, законодавчим висвітленням порядку розроблення проектів землеустрою, деякими аспектами реєстрації договорів. Комплекс весняно-польових робіт 2013 року розроблявся на підставі науково-практичної діяльності та досліджень науковців МНАУ.

Миколаївський НАУ можна вважати колискою майбутніх хліборобів України, тут добре знають, як виховувати та навчати  відмінних фахівців агропромислової галузі. Учасники конференції - відомі люди в аграрному бізнесі нашого регіону – більшість з них випускники нашого університету, чим ми і пишаємося.

Метою науково-практичної конференції «Особливості проведення комплексу весняно-польових робіт у 2013 році» стало доведення до представників агробізнесу Миколаївщини стратегій проведення даного комплексу.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget