На базі МНАУ відбувся ІV Регіональний науковий семінар на тему: «Особливості проведення грошових реформ у країнах світу»

6 грудня 2012 року на базі Миколаївського НАУ відбувся ІV Регіональний науковий семінар на тему: «Особливості проведення грошових реформ у країнах світу», який щорічно проводить кафедра фінансів обліково-фінансового факультету.


До участі у семінарі було подано 42 заявки. Відібрано до виступів 8 доповідей. Які саме моделі проведення грошових реформ застосовуються країнами світу, у чому полягають їх особливості – про все це можна було дізнатися на семінарі.


Приємно відзначити, що з кожним роком межі Регіонального семінару розширюються. Так, у цьому році на нього завітали гості з 2 ВНЗ Миколаївської області, коледжів та ЗОШ № 44 Корабельного району.

Відкрив науковий семінар перший проректор МНАУ Бабенко Дмитро Володимирович, який привітав учасників семінару та побажав плідної праці.


Цікаві колекції грошей на семінарі було представлено студентами МНАУ та кафедрою фінансів обліково-фінансового факультету.


Під час роботи семінару було заслухано такі доповіді:
1. Родольчук Світлана Сергіївна, студентка 4-го курсу МНУ ім. В.О. Сухомлинського, -  «Виникнення обміну валют».
2. Ільненко Олександр Олександрович, студент 3-го курсу МНУ ім. В.О. Сухомлинського, -  «Види імператоріальних монет до реформи Октавіана».
3. Щербина Юлія Олегівна, студентка 3-го курсу МНАУ, - «Грошова реформа Петра І».
4. Крохмаль Юлія Миколаївна, студентка 3-го курсу МНАУ, - «Грошові реформи за часів Катерини ІІ».
5. Мулява Діана Григорівна, студентка 3-го курсу МНАУ, - «Грошова реформа С.Ю. Вітте».
6. Венгер Анастасія Олегівна, студентка 3-го курсу МНАУ, - «Грошові реформи СРСР».
7. Дубачінська Ірина Анатоліївна, студентка 3-го курсу МНАУ, - «Проведення конфіскаційних реформ в Німеччині (1924, 1948 рр.)».
8. Степанова Вікторія Павлівна, студентка 3-го курсу МНАУ, - «Грошові реформи Франції».

Виступи доповідачів супроводжувалися різноманітними слайдами та наведенням цікавих фактів, пов´язаних з грошовими реформами країн світу. Пізнавальною була і вікторина, де за правильні відповіді на запитання присутні мали можливість одержати призи.

Інформація, отримана на семінарі, була цікавою і корисною для студентів та учнів шкіл.










До участі у семінарі було подано 42 заявки. Відібрано до виступів 8 доповідей. Які саме моделі проведення грошових реформ застосовуються країнами світу, у чому полягають їх особливості – про все це можна було дізнатися на семінарі.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget