МНАУ представив свої досягнення на спеціалізованій виставці "Освіта у 2013 році"

5-7 грудня для майбутніх абітурієнтів, їх батьків та всіх охочих відкрито двері спеціалізованої виставки «Освіта у 2013 році». Її організовано вже ХІ раз. Ознайомив учнів із своїми освітніми послугами і постійний учасник виставки Миколаївський національний аграрний університет.

5 грудня відбулося урочисте відкриття свята освіти, як виставку вже звикли називати. Традиційно його проводив Миколаївський НАУ.

Під час відкриття заходу було зазначено, що 2012 рік став визначним для багатьох освітніх установ нашого міста: у їх доробку з’явилися нові надбання у різноманітних сферах діяльності. Так, аграрний університет Миколаєва здобув гран-прі «Лідер вищої освіти України» на міжнародній виставці, але найбільш значущою подією стало надання статусу «національного».

В’ячеслав Рукоманов, заступник голови облдержадміністрації з політико-правових питань, зазначив на відкритті виставки: «Мне представляется, что система образования Николаева идет в правильном направлении. Оно не ждет лучших времен, оно их приближает». Окрім того, керівник апарату ОДА підкреслив, що досягнення Миколаївського національного аграрного університету було визнано Президентом України. Тепер завдання вишу – підтримувати високий статус та рухатися вперед.

Для учнів на виставці «Освіта» створено реальну можливість в одному місці отримати максимум необхідної інформації про всі вищі навчальні заклади міста та поспілкуватися з ректорами.

У рамках виставкової програми проводяться й інші заходи, зокрема тренінги з технологій успішного працевлаштування, зустрічі та «круглі столи» з роботодавцями різних галузей. Студентський актив МНАУ бере активну участь у цих заходах.






5-7 грудня для майбутніх абітурієнтів, їх батьків та всіх охочих відкрито двері спеціалізованої виставки «Освіта у 2013 році».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget