Практичне заняття з дисципліни «Технологія галузі» у ПАТ КБ «Приват Банк» Миколаївського відділення

29 жовтня 2012 року в рамках співробітництва кафедри фінансів з фінансово-кредитними установами на базі ПАТ КБ «Приват Банк» Миколаївського відділення відбулося практичне заняття з дисципліни «Технологія галузі» (викладач - к.е.н., доцент Бурковська А.В.), на якому студенти групи Ф 1 ТЕК МНАУ ознайомилися з основною діяльністю, функціями та операціями, що здійснюються у банківських установах.

Директор відділення Миколаївське РУ ПАТ КБ «Приват Банк» – Калнауз Дмитро В´ячеславович розповів майбутнім фінансистам про можливість проходження практики на базі їхнього відділення, про вимоги до фахівців в банківському секторі. Студентам дуже сподобалася зустріч та практичне заняття в умовах реально діючого банку. Сподіваємося і в подальшому на майбутню співпрацю з Миколаївським відділенням ПАТ КБ «Приват Банк» .

Практичне заняття з дисципліни Технологія галузі. Практичне заняття з дисципліни Технологія галузі.

В межах співробітництва кафедри фінансів з фінансово-кредитними установами на базі ПАТ КБ «Приват Банк» Миколаївського відділення відбулося практичне заняття з дисципліни «Технологія галузі».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget