Студенти МНАУ розпочали акцію "Лист Святому Миколаю"

Зима та новорічні свята, яких всі з нетерпінням чекають, вже поруч. І продовжуючи добрі традиції, колектив Миколаївського національного аграрного університету розпочинає творити добрі справи для людей, що потребують допомоги.

Цього тижня стартувала акція «Лист Святому Миколаю». Студентство у ролі посланців Святого відвідало своїх підопічних, вихованців Привільнянської школи-інтернату.


Діти вже знали, що до них приїдуть студенти, тому подумали, що ж замовити у подарунок на свято, заздалегідь. Молодші школярі одразу почали малювати свої мрії. Ляльки, м’ячі, альбоми, олівці, диски з фільмами та мультиками – дитячі фантазії ніщо не обмежувало.


Але більше складним був вибір для старших вихованців школи-інтернату. Приходячи на допомогу, студенти розпитували їх про захоплення, і тоді підлітки трохи соромлячись, малювали бажані подарунки.

За декілька тижнів, до Дня Святого Миколая, молодь МНАУ та їх підопічні знов зустрінуться. Студенти не тільки привезуть подарунки, а і організують справжню святкову програму і, головне, поспілкуються з дітьми.




























Зима та новорічні свята, яких всі з нетерпінням чекають, вже поруч. І продовжуючи добрі традиції, колектив МНАУ розпочинає творити добрі справи для людей, що потребують допомоги.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget