Краєзнавчий музей "Старофлотські казарми" надихає молодь: екскурсія студентів першого курсу до історичного осередку

Студентство Миколаївського національного аграрного університету завжди залюбки відвідує різноманітні культурні заходи у місті. Сьогодні вони розповіли про свої враження від екскурсії вже відновленим краєзнавчим музеєм, який тепер має назву «Старофлотські казарми».

«Старофлотські казарми» же стали візиткою Миколаєва. Оновлений краєзнавчий музей щодня відвідують понад три сотні людей. Саме одними з них були і ми. Наша група першого курсу факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського національного агарарного університу на чолі з куратором Лихач Анною Василівною відвідала цей музей.

Хочу сказати, що ми були просто в захваті. Ми відвідали зал, де знаходилися археологічні знахідки. Таких гарних експонатів ми ще не бачили. Особисто мене цей музей дуже вразив. Екскурсовод Наталія Гаркуша так цікаво розповідала, що всі слухали, затамувавши подих. Сама обстановка цього музею така, що здається, ніби вдома знаходишся, тобто дуже приємно перебувати у цьому приміщенні. Коли знаходишся в музеї, складається таке враження, наче всі ці експонати живі, і ти перебуваєш у тій епосі.

Наші враження важко описати слвоами, у нас безліч позитивних емоцій! Тепер ми будемо залюбки відвідувати різні музеї Миколаєва і намагатися не пропускати якісь нові виставки, слідкувати за повненням експозицій музеїв новими експонатами, щоб бути одними із перших, хто побачить всю цю красу.

Хочеться подякувати всій адміністрації музею за незабутню зустріч та приємні враження».

Поділилася враженнями А. Кіц, студентка групи Т1/3 Миколаївського національного аграрного університету.

Студентка групи Т1/3 Миколаївського національного аграрного університету А. Кіц поділилася враженнями після відвідування краєзнавчого музею «Старофлотські казарми».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget