Молодь МОГО "Творити добро" продовжує реалізацію проекту «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку»

У листопаді активісти МОГО «Творити добро», студенти МНАУ, продовжили реалізацію проекту «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку».

15 листопада молодь влаштувала свято під назвою «Добрий концерт», на який зійшлося багато громадян похилого віку. Молодь із великою радістю подарувала теплі слова поваги та пісні. Дзвінкі голоси дівчат наповнили теплом серця стареньких людей, і вони не могли стримати сльози. Відвідувачі щиро зраділи та підспівували разом із волонтерами організації. Почувши пісні, бабусі та дідусі не могли втриматися на місцях та, домовившись з молоддю, зібралися 29 листопада на зустріч-чаювання. Повільно, разом, крок за кроком вони прийшли до актової зали і тепер не тільки студенти, а і люди молоді духом показували номери самодіяльності. Після виснажливих пісень,скоромовок і танців всі учасники сіли за стіл, щоби розказати історії зі свого життя, які так зацікавили молодь. Також за розмовою згадали неминучий біль голодомору і розповіли, як кожен провів 24 листопада, День пам’яті жертв голодомору. Волонтери взяли участь у традиційній загальнонаціональній хвилині мовчання, під час якої сотні тисяч миколаївців запалили свічки у рамках акції «Запали свічку пам’яті». А бабусі і дідусі, які не в змозі були прийти, запалили вогники у вікнах своїх будинків.

Нагадаємо, що проект «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку» стартував у вересні цього року. Він реалізується у рамках програми «Місце зустрічі – Діалог» фонду «Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє» та за підтримки ВБО «Турбота про літніх в Україні».

Віта Твардовська,  заступник голови МОГО "Творити добро"


Активісти МОГО «Творити добро», студенти МНАУ, продовжили реалізацію проекту «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget