МНАУ привітав мешканців Міського притулку для громадян похилого віку та інвалідів із 10 річницею

Вже 10 років поспіль Миколаївський міський притулок для громадян похилого віку та інвалідів є затишною домівкою для своїх мешканців. 1 жовтня на ювілей цього закладу завітало чимало гостей, друзів притулку, – заступник Миколаївського міського голови Маргарита Сапожнікова, директор департаменту праці і соціального захисту населення Сергій Бондаренко, представники духовенства, керівники підприємств, дитячі творчі колективи, студентство. Звичайно, своїх підопічних відвідав і колектив Миколаївського національного аграрного університету.

Кожний гість підготував для мешканців Притулку подарунок. Миколаївський НАУ традиційно забезпечив підопічних овочами на зимовий період.

Теплі слова привітань на святі прозвучали від студентки МНАУ Віти Твардовської. Вона розповіла всім про те, що з вересня було розпочато реалізацію проекту за програмою «Місце зустрічі – Діалог» фонду «Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє». Проект спрямований на поєднання інтересів молоді та людей похилого віку, організацію різноманітних заходів, надання допомоги і залучення людей похилого віку до оздоровчих та культурних програм, забезпечення моральної підтримки від молоді. У Міському притулку для громадян похилого віку та інвалідів заплановано створити ландшафтний парк відпочинку.

Святковий настрій 10 ювілею підтримували зворушливі номери від дитячих колективів Палацу творчості учнів. Крім того дітлахи підготували своїм підопічним листівки, зроблені своїми руками, солодкі подарунки і вироби декоративно-ужиткового мистецтва.

З боку колективу Притулку гостям також було надано увагу. Подячний лист отримала Наталія Шарата, проректор Миколаївського НАУ з НП і ВР . За милосердя, благодійність, допомогу у реалізації соціальних програм  нагородили ректора МНАУ В’ячеслава Шебаніна пам’ятним нагрудним знаком Служба «Милосердя».

Про інших своїх підопічних, мешканців Заводського району Миколаєва, молодь також не забула. Члени громадської організації «Творити добро», студенти МНАУ, підготували їм подарунки і особисто передали стареньким, чим приємно їх здивували. 




Миколаївський міський притулок для громадян похилого віку та інвалідів відсвяткував 10 ювілей

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget