Експертна грошова оцінка земельних ділянок

На базі Інституту післядипломної освіти Миколаївського державного аграрного університету в період з 31 липня 2012 р. по 04 серпня 2012 р. проходили курси з підвищення кваліфікації оцінювачів за напрямом "Експертна грошова оцінка земельних ділянок", на яких підвищив кваліфікацію 21 оцінювач з Миколаївської, Одеської та Херсонської областей.

Для забезпечення повноцінного та високоякісного рівня навчального процесу було запрошено провідних викладачів та спеціалістів з експертної грошової оцінки земельних ділянок:
- Заяць Віктор Мефодійович, кандидат економічних наук, провідний науковий співробітник відділу розвитку підприємництва і кооперації Інституту аграрної економіки, представник Всеукраїнської громадської організації "Спілка оцінювачів землі";
- Горбатович Станіслав Миколайович, представник Всеукраїнської громадської організації "Спілка оцінювачів землі";
- Мартин Андрій Геннадійович, кандидат економічних наук, завідувач кафедри землекористування Національного університету біоресурсів і природокористування, представник Всеукраїнської громадської організації "Спілка оцінювачів землі";
- Колосюк Анатолій Анатолійович, заступник голови Екзаменаційної комісії з експертної грошової оцінки земельних ділянок Державного земельного агентства України;
- Прокопенко Сергій Васильович, начальник відділу організації оцінки земель та оціночної діяльності Управління ринку та оцінки земель Державного земельного агентства України, секретар Екзаменаційної комісії.

Навчання проводилося в сучасних аудиторіях, обладнаних кондиціонерами та мультимедійними засобами навчання. Всі слухачі отримали посібник "Оцінка землі: збірник нормативно-правових актів". Викладачами та слухачами було відмічено високий рівень організації навчального процесу.

Викладачі та іногородні слухачі мали змогу, за доступними цінами, поселитися в готелі та харчуватися в буфеті Інституту післядипломної освіти МДАУ.

У вересні 2012 р. плануються курси з базової підготовки оцінювачів за напрямом "Експертна грошова оцінка земельних ділянок". Запрошуємо всіх бажаючих.

Інформація про курси для оцінювачів за напрямом "Експертна грошова оцінка земельних ділянок".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget