Між МОГО "Творити добро" і фондом "Пам’ять, Відповідальність, Майбутнє" підписано угоду

Програма підтримки Фонду EVZ.
28-30 серпня 2012 року Олександр Біліченко, голова Миколаївської обласної організації «Творити добро» та студентка 4-го курсу факультету ТВППТСБ МДАУ Віта Твардовська взяли участь у роботі установчої конференції організацій-переможців 4-го конкурсу Програми «Місце зустрічі – Діалог» фонду «Пам’ять, Відповідальність, Майбутнє». Захід відбувся у приміщенні Інституту післядипломної освіти Київського національного університету ім. Т.Г.Шевченка.

Результат може тільки порадувати. Між фондом «Пам’ять, Відповідальність, Майбутнє» та МОГО «Творити добро» було підписано угоду про співпрацю. Фінансове забезпечення гранту складає більше 8 тисяч євро.

Реалізація проекту «Поєднання інтересів молоді та людей похилого віку» розпочинається 1 вересня 2012 року. Його метою є поєднання інтересів молоді й людей похилого віку в творчій активності, оздоровчій та волонтерській діяльності, організації дозвілля в клубах за інтересами.

Основні завдання проекту:
  • Організація роботи центру поєднання інтересів молоді та людей похилого віку на базі Миколаївського державного аграрного університету.
  • Облаштування ландшафтного парку відпочинку в Міському притулку для громадян похилого віку та інвалідів шляхом організації суботників силами студентської молоді.
  • Розповсюдження досвіду в вищих навчальних закладах Миколаївської області.

Проект має надзвичайно важливе значення. Адже в результаті буде проведено ланцюжок між поколіннями: багаторічна мудрість буде передаватися від наших батьків дітям, завдяки чому майбутнє суспільство буде вибудовуватися на найкращих взірцях патріотизму і любові до Батьківщини










Участь у роботі установчої конференції організацій-переможців 4-го конкурсу Програми «Місце зустрічі – Діалог» фонду «Пам’ять, Відповідальність, Майбутнє».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget