XIV Зліт іменних стипендіатів та відмінників навчання «Лідери АПК XXI століття»

Теплими весняними днями з 12 по 15 травня 2012 року Житомирський національний агроекологічний університет приймав почесних гостей – учасників XIV Зльоту іменних стипендіатів та відмінників навчання «Лідери АПК XXI століття».

Щедра земля жита та миру гостинно приймала делегації з 23 областей України, а це понад 270 осіб.

Миколаївську область мали за честь представляти 9 студентів Миколаївського державного аграрного університету, Новобузького й Вознесенського коледжів та Технолого-економічного коледжу Миколаївського ДАУ.

У рамках Зльоту студентська молодь обговорювала найактуальніші питання сучасного стану та перспектив діяльності агропромислового комплексу України, забезпечення охорони навколишнього середовища та збалансованого природокористування, проблеми економіки та агробізнесу, забезпечення сталого розвитку сільських територій, досягнення сучасної агрономії та тваринництва, участь молоді у суспільному поділі праці та багато інших тем. Практичне засвоєння матеріалу відбувалося під час екскурсій до найкращих виробничих комплексів різних профілів: високотехнологічного елеваторного комплексу європейського рівня, сучасного овочесховища, господарств з виробництва зернових культур, ягід, підприємства з переробки продукції молочного скотарства.

Також учасники мали можливість відвідати історичні перлини Житомирщини – м. Коростень, м. Новоград-Волинський, м. Чуднів, Житомирський музей космонавтики ім. С.П. Корольова, музей Лесі Українки, Володарськ-Волинський музей коштовного та декоративного каміння Міністерства фінансів України, Коростенський парк культури і відпочинку імені М. Островського, військово-історичний комплекс «Скеля», інші визначні місця області.

Мальовничі краєвиди Житомирщини, гостинність організаторів, дружній колектив студентства, насичена культурно-розважальна програма залишили надзвичайно теплі та позитивні враження в душі кожного учасника XIV Зльоту іменних стипендіатів та відмінників навчання «Лідери АПК XXI століття».

За вагомі досягнення у навчанні та науковій діяльності п’ятьох студентів Миколаївського ДАУ було відзначено почесними грамотами та подяками Міністерства аграрної політики і продовольства України.

Житомирський національний агроекологічний університет приймав делегації з 23 областей України, а це понад 270 осіб.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget