Нові перемоги! Стали відомі результати конкурсу студентських наукових робіт.

Десятеро студентів Миколаївського державного аграрного університету стали переможцями ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2011-2012 навчальному році.

На другий тур конкурсу від Миколаївського державного аграрного університету було надіслано наукові роботи по 15 галузях із 79.

У підсумкових науково-практичних конференціях взяло участь 17 студентів – авторів кращих робіт. Вони виступили з доповідями перед своїми колегами – молодими науковцями та визнаними фахівцями своїх галузей.

За підсумками цьогорічного конкурсу наукові дослідження 10-ти студентів Миколаївського державного аграрного університету було високо оцінено галузевими конкурсними комісіями та присвоєно призові місця:
Наталя Казакова (факультет менеджменту) – І місце у галузі «Менеджмент» у Конкурсі, що проводився на базі Харківського національного економічного університету;
Марія Розкладай (факультет менеджменту) – ІІ місце у галузі «Маркетинг, управління персоналом і економіка праці» на базі Полтавського університету економіки і торгівлі;
Наталія Тумко (факультет менеджменту) – ІІ місце у галузі «Економіка сільського господарства і АПК» на базі Уманського національного університету садівництва;
Любов Корсакова та Віктор Деркач (агрономічний факультет) – ІІ місце у галузі «Агрономія» на базі Вінницького національного аграрного університету;
Ольга Матвійчук (обліково-фінансовий факультет) – ІІІ місце у галузі «Економіка сільського господарства і АПК»;
Оксана Побережна (факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології) – ІІІ місце у галузі «Ветеринарна медицина».

Студенти факультету механізації сільського господарства Володимир Курило, Максим Тимошенко, Олександр Візіренко здобули ІІІ-і місця у галузях, «Електричні машини та апарати», «Обробка матеріалів у машинобудуванні» відповідно та «Машини та засоби механізації СГВ».

Ректор університету В’ячеслав Сергійович Шебанін привітав студентів із перемогою  та зазначив, що студенти Миколаївського державного аграрного університету кожного року займають досить значну кількість призових місць в цьому конкурсі, що свідчить про високий рівень підготовки фахівців. Успіхи конкурсу позитивно позначаються на їхніх особистих рейтингах та університету в цілому.

Переможці ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2011-2012 навчальному році.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget