Добрі справи студентів МДАУ. Упорядкування території "старого" кладовища

Вже за традицією з настанням теплих днів студенти Миколаївського державного аграрного університету виїхали з трудовим десантом на "старе" кладовище. Упорядкування території міського некрополю, на якому поховано безліч відомих миколаївців, – ще один крок до подолання проблеми забруднення міської місцевості у рамках Всеукраїнської кампанії "Зробимо Україну чистою!"

Озброївшись інструментами молодь відправилася на виділену ділянку міського некрополю. Після тривалої зими на ньому залишилося чимало бруду та гілок, що висохли. Студенти з великою відповідальністю виконали поставлену задачу. Не покладаючи рук вони обрізали гілля, збирали листя та сміття. На наших очах територія ставала чистішою і чистішою.

За словами Дмитра Нетовканого, студента факультету менеджменту МДАУ, надання такої допомоги місту є дуже важливим. Миколаївський міський некрополь – це своєрідний історичний осередок, який зберігає пам'ять про великих миколаївців, починаючи з дня заснування нашого міста. Але, на жаль, прибрати величезну територію "старого" кладовища дуже важко. Тому упорядкування студентами території некрополю є невеликим, але істотним кроком до того, щоб наше місто стало чистішим і ще кращим.

Винагородою за добру справу студентів стала екскурсія некрополем, яку люб'язно провели його координатори.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget