Театральний тиждень у Миколаївському державному аграрному університеті

Перерахувати всі таланти студентів Миколаївського державного аграрного університету просто неможливо. Вони мають добрі здобутки і в науці, і в спорті, і у мистецтві. І саме цього тижня молодь МДАУ це підтверджує, адже вперше серед усіх аграрних ВНЗ України у нашому університеті проводиться театральний тиждень.
З 26 по 29 березня кожен зможе поринути у творчу атмосферу, яку створюватимуть учасники народного студентського театру "М.А.С.К.А." нашого університету.

27 березня – водевіль "Беда от нежного сердца" (В.Сологуб).
28 березня – "Медовый месяц Золушки" (А.Репін).
29 березня – "Дамский портной" (Ж.Фейдо).

На відкритті театрального тижня перший проректор університету Дмитро Бабенко наголосив, що робота факультету культури і виховання МДАУ, єдиного серед аграрних ВНЗ всієї країни, є важливою для духовного розвитку студентства. Колектив університету на чолі з ректором В’ячеславом Шебаніним всіляко підтримує молоді таланти.

У перший день театрального тижня колектив Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру здійснив своєрідний майстер-клас "Театр приоткрывает занавес" для студентів нашого університету.

Живий, невимушений діалог зі студентами вели Микола Кравченко, художній керівник відомого всю Україну Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру, разом із актрисою, завідувачем літературно-драматичного відділу Мариною Васильєвою. Студенти також побачили і уривок вистави з репертуару театру. Талановиті актори з радістю поділилися досвідом із своїми молодими колегами з театру "М.А.С.К.А.".

За словами Марини Васильєвої, студенти Миколаївського державного аграрного університету є постійними гостями Миколаївського художнього російського драматичного театру. І дуже важливо, що молодь долучається до мистецтва театру, яке сягає тисячоліть, і таким чином розвивається духовно.

Всі з нетерпінням чекали першої вистави "Беда от нежного сердца" від колективу "М.А.С.К.А." і нарешті сьогодні, 27 березня, змогли побачити чудову акторську гру талановитих студентів. Глядачі із захопленням спостерігали за театральним дійством. Зала просто вибухнула аплодисментами по закінченню вистави.

Тож чекаємо продовження театрального тижня!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget