24-та науково-теоретична студентська конференція

Логотип МДАУ14 березня розпочато роботу 24-ї науково-теоретичної студентської конференції, яка буде проводитися протягом трьох днів у Миколаївському державному аграрному університеті.

На урочистому відкритті конференції перший проректор університету Дмитро Бабенко зазначив, що завдяки студентам-науковцям та молодим вченим університет гідно тримає високий рівень.

У перший день конференції студенти всіх факультетів університету виступили на пленарному засіданні, розповівши у доповідях про результати своїх досліджень із фахових дисциплін. Як зазначила Наталія Тумко, студентка факультету менеджменту, для впровадження нових систем у різноманітні сфери життя потрібні глибокі знання. І саме у Миколаївському ДАУ створено всі умови для їх отримання.

Коло проблем, які окреслили студенти університету, вражає. Протягом трьох днів на 36 секційних засіданнях відбудеться обговорення нагальних питань інноваційного розвитку економіки провідних країн світу, формування інноваційної економіки в Україні, соціально-політичних наук, економічного аналізу і аудиту, сучасних комп’ютерних технологій, української мови, українознавства, менеджменту, правових аспектів господарської діяльності, транспортних технологій, генетики, годівлі, біотехнологій ветеринарної медицини, рослинництва, іноземних мов, фізичного виховання.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget