II етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2011-2012 навчального року

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ
ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

МИКОЛАЇВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ


MINISTRY OF AGRICULTURAL
POLICY AND FOOD OF UKRAINE

MYKOLAIV
STATE AGRARIAN
UNIVERSITY

Україна, 54029, м. Миколаїв,
вул. Паризької комуни, 9,
тел. 34-10-82; факс (0512) 34-31-46
e-mail: rector@mnau.edu.ua

Ukraine, 54029, Mykolaiv,
Vul. Paryzka komuna, 9
tel: 34-10-82; fax (0512) 34-31-46
e-mail: rector@mnau.edu.ua


______________ № _____________
На №_________ від _____________

"Про проведення ІІ етапу Всеукраїнської
студентської олімпіади за напрямом
"Економіка і підприємництво"
зі спеціальності "Облік і аудит"
2011-2012 навчального року"

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України № 1324 від 18.11.2011р. Миколаївський державний аграрний університет є базовим вищим навчальним закладом освіти для проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом "Економіка і підприємництво" зі спеціальності "Облік і аудит" серед аграрних ВНЗ (далі – Олімпіада). Олімпіада відбудеться з 18 квітня по 20 квітня 2012 року. День заїзду 18 квітня. Реєстрація учасників Олімпіади 18 квітня з 8-00 ранку в головному навчальному корпусі (вул. Паризької комуни, 9).

Запрошуємо до п’яти студентів IV-V курсу Вашого ВНЗ – переможців І етапу взяти участь в Олімпіаді (більша кількість студентів не зможуть прийняти участь у випробуваннях). До 1 березня 2012 року на адресу Миколаївського державного аграрного університету необхідно надіслати заявку на участь в Олімпіаді та анкети учасників.

До 1 квітня 2012 року учасники ІІ етапу Олімпіади повинні надіслати на електронну адресу оргкомітету есе на тему "Моя професія – бухгалтер". Вимоги до оформлення та умови оцінки есе наведені в Програмі проведенні і підготовки до Олімпіади. Програма проведення і підготовки до ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом "Економіка і підприємництво" зі спеціальності  "Облік і аудит" та бланк анкети додаються, а також розміщені на сайті Миколаївського ДАУ.

Учасники Олімпіади обов’язково повинні мати при собі паспорт, залікову книжку, студентський квиток та документ про відрядження до Миколаївського ДАУ. Прохання квитки на зворотний проїзд придбати завчасно. Трьохразове харчування студентів коштуватиме в межах 40-50 грн, проживання студентів в межах 40 грн за добу; проживання викладачів в межах 100-350 грн за добу.

Викладачі, які будуть супроводжувати студентів на ІІ етап Олімпіади, матимуть змогу взяти участь в Методичному семінарі на тему "Практична підготовка як основна складова формування фахівців з бухгалтерського обліку аграрного сектора економіки" з отриманням сертифікату.

Проїзд від залізничного вокзалу та автовокзалу до головного навчального корпусу Миколаївського ДАУ тролейбусом № 2 або маршрутними таксі №№ 8, 21, 88 до зупинки "Водопровідна".

Телефон/факс оргкомітету олімпіади: (0512)-34-31-94;
e-mail: uheban@mail.ru

З повагою, голова оргкомітету Олімпіади,
перший проректор, професор
Д.В. БАБЕНКО

Виконавець:
Чебан  Ю.Ю.
58-05-94

версія для друку


Програма олімпіади - завантажити
Анкета (обов'язково) - завантажити

Про проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом "Економіка і підприємництво" зі спеціальності "Облік і аудит" 2011-2012 н.р.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget