Нумо, хлопці!

23 лютого 2010 року в спортзалі головного корпусу МДАУ відбулося традиційне спортивне свято для першокурсників "Нумо, хлопці!", присвячене Дню захисника Вітчизни.

Змагання розпочалися естафетами з військо-прикладних видів спорту, це були: естафета "Смуга перешкод", естафета "Проходження через тунель", естафета з баскетбольним м´ячем, спорядження магазина АК набоями, стрибки у мішках.


Центральною частиною спортивного вечора були індивідуальні змагання з видів спорту: піднімання гирі, підтягування на перекладині, стрільби із пневматичної гвинтівки, жонглювання футбольним м´ячем, армрестлінгу. Ці змагання виховують якості, необхідні кожному захиснику Вітчизни: силу, спритність, влучність, волю до перемоги.


Кульмінацією спортивного вечора було змагання з перетягування канату, яке викликало найбільше емоційне піднесення у вболівальників.


Яскравими фрагментами спортивного свята були показові виступи спортсменів нашого університету (Шиян А., майстер спорту з художньої гімнастики, група Т 1/2) та номери художньої самодіяльності (Мочульський А., група А 4/2, брейк-данс та інші).

У підсумку змагань найсильнішою командою стала збірна команда факультету механізації с.г. ІІ місце посіла збірна команда факультету ТВППТ, ІІІ місце – у агрономічного факультету.


Переможцями в особистій першості стали студенти: з піднімання гирі – Муляренко В., група П 1/1; з підтягування на перекладині – Малишко О., група П 1/2; зі стрільби – Пахолок І., група Т 1/3; з жонглювання футбольним м´ячем – Постика В., група А 1/2; з армрестлінгу – Беркита В., група Е 1/5.

Переможців змагань було нагороджено перехідним кубком, почесними грамотами та призами.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget