Вітаємо із 101 Днем народження!

101 день народження відзначила Марія Іванівна Гвозденко, мешканка Міського притулку для громадян похилого віку та інвалідів.6 лютого свій 101 день народження відзначила Марія Іванівна Гвозденко, мешканка Міського притулку для громадян похилого віку та інвалідів. Студенти Миколаївського державного аграрного університету завітали на свято та привітали довгожительку.

Колектив МДАУ опікується Міським притулком для громадян похилого віку та інвалідів більше 8 років. Вже доброю традицією стало відвідування його мешканців, як у будні дні, так і у свята. Тому із великою радістю молодь МДАУ подарувала теплі слова вітань та пісень Марії Іванівні. Довгожителька щиро зраділа та підспівувала разом зі студентами університету.

Маргарита Сапожнікова, заступник мера міста, а також Сергій Бондаренко, директор департаменту праці і соціального захисту населення, побажали ювілярці міцного здоров’я та довгих років. Від міського голови Марія Іванівна отримала стипендію довгожителів.

Марія Гвозденко може стати взірцем сили волі та жаги життя для молодого покоління. Ця людина подолала багато перешкод на довгому життєвому шляху, втратила рідних, тяжко працювала, але зберегла оптимізм та життєрадісність, які вражають. Нам є ким пишатись та у кого повчитись!

101 день народження відзначила Марія Іванівна Гвозденко, мешканка Міського притулку для громадян похилого віку та інвалідів.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget