Профорієнтаційна робота: учні шкіл міста та області у МДАУ

Учні Первомайських ЗОШ №16 і №17, Миколаївських ЗОШ №53, №26, №12 завітали до Миколаївського ДАУ.10 листопада 2011 року колектив Миколаївського ДАУ приймав гостей, учнів Первомайських ЗОШ №16 і №17, Миколаївських ЗОШ №53, №26, №12.

Учні загальноосвітніх навчальних закладів міста й області отримали корисну інформацію щодо спеціальностей, які мають змогу здобути студенти МДАУ, умов навчання в університеті, надання можливостей проходження закордонної практики, реалізації творчого потенціалу молоді. Було наголошено, що керівництво та професорсько-викладацький склад МДАУ надає усі можливості для розвитку особистості студентів, їхньої участі у науковому та творчому житті університету. До того ж, випускники МДАУ не залишаються поза увагою: їм обов'язково надають місце працевлаштування по закінченню університету.

Заступник декана факультету перепідготовки МДАУ І.М. Марценюк зауважив, що на базі університету працюють підготовчі курси, слухачі яких мають змогу отримати усі необхідні знання до ЗНО, адоптуватися до навчання у вищому навчальному закладі, та, до того ж, пройти безкоштовне пробне тестування.

Гості МДАУ за традицією відвідали Музей становлення аграрної освіти на Миколаївщині та ознайомилися з матеріально-технічною базою університету.

Учні Первомайських ЗОШ №16 і №17, Миколаївських ЗОШ №53, №26, №12 завітали до Миколаївського ДАУ. Учні Первомайських ЗОШ №16 і №17, Миколаївських ЗОШ №53, №26, №12 завітали до Миколаївського ДАУ. Учні Первомайських ЗОШ №16 і №17, Миколаївських ЗОШ №53, №26, №12 завітали до Миколаївського ДАУ.

Наприкінці зустрічі учні шкіл поділилися враженнями від екскурсії МДАУ. Вони зазначили, що в університеті за європейськими зразками створено чудові умови для навчання студентів, а також їх творчого розвитку. Сподобалася учням і їдальня МДАУ, де вони змогли покуштувати смачну і корисну їжу власного виробництва університету.

Гості МДАУ подякували за теплий прийом керівництво університету.

Ще більше фотографій можна переглянути на сторінках МДАУ у соціальних мережах:
vk.com/mdau1
www.facebook.com/1mdau

Учні Первомайських ЗОШ №16 і №17, Миколаївських ЗОШ №53, №26, №12 завітали до Миколаївського ДАУ.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget