Вибори студентського декана факультету механізації сільського господарства

На факультеті механізації сільського господарства відбулися вибори студентського декана.2 листопада 2011 року спостерігати за активною діяльністю органів студентського самоврядування Миколаївського державного аграрного університету можна було на факультеті механізації сільського господарства, де на демократичних засадах відбулися вибори студентського декана.

Захід було організовано на високому рівні: заздалегідь проінформовано та запрошено на вибори представників студентської колегії та академічних груп факультету, підготовлено передвиборні програми кандидатів, обрано лічильну комісію, виготовлено бюлетені.

На початку заходу Ірина Павлюченко, студентський декан факультету механізації сільського господарства (2009-2011 н.р.), звітувала про виконану роботу та побажала своїм наступникам плідної роботі на майбутній посаді.

Свої передвиборні програми репрезентували 5 кандидатів. Претенденти на посаду студентського декана факультету механізації сільського господарства акцентували увагу електорату факультету на важливості контролю успішності та відвідування студентами навчальних занять. Кандидати внесли пропозиції щодо облаштування території біля навчального корпусу факультету механізації та організації дозвілля студентів.

За результатами підрахунку голосів студентським деканом факультету механізації сільського господарства обрано Нагерняка Дмитра (група М 3/1). Новообраний декан представив своє бачення шляхів вдосконалення роботи органів студентського самоврядування на факультеті і запропонував розпочати формування нового складу студентської ради.

На факультеті механізації сільського господарства відбулися вибори студентського декана. На факультеті механізації сільського господарства відбулися вибори студентського декана. На факультеті механізації сільського господарства відбулися вибори студентського декана.

На факультеті механізації сільського господарства відбулися вибори студентського декана.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget