Кращий студент Миколаївщини 2011

У рамках святкування Міжнародного дня студента було проведено щорічний конкурс "Кращий студент Миколаївщини".16 листопада 2011 року у рамках святкування Міжнародного дня студента було проведено щорічний конкурс "Кращий студент Миколаївщини". За почесне звання змагалися 8 фіналістів, студентів ВНЗ Миколаєва. Честь Миколаївського державного аграрного університету гідно представила Ніка Бунзяк, студентка факультету менеджменту.

На першому етапі найкращі студенти Миколаївщини представляли публіці свої "візитки" – за допомогою друзів, театралізованих номерів, відеороликів конкурсанти мали розповісти про себе. На другому етапі ведучі ставили різноманітні запитання. Студенти намагалися і пошуткувати, і проявити кмітливість у своїх відповідях. Нарешті наприкінці конкурсу учасники показали відеоролики про проведену соціальну роботу та творчі номери. Виступ Ніки Бунзяк привернув увагу глядачів: вона щиро та дуже талановито прочитала монолог "Мікеланджело". Протягом виступу нашої студентки неначе заворожена проникливими словами у виконані Ніки публіка сиділа, захопивши подих. Після останніх слів, зала вибухнула аплодисментами.

До того ж, діяльність наших студентів було відзначено у таких номінаціях: кращий студент-волонтер (Гоцелюк Анна), кращий студент-медійник (Рукавиця Анастасія), крарщий студент громадський діяч (Хабіров Вадим), кращий студент-спортсмен (Безуглий Юрій), кращий студент-науковець (Крамаренко Олександр).

У рамках святкування Міжнародного дня студента було проведено щорічний конкурс "Кращий студент Миколаївщини".Ще одну приємну новину оголосили на конкурсній програмі. За результатами Обласного конкурсу гуртожитків ВНЗ І-ІV рівнів акредитації "Оселя затишку і тепла" гуртожиток МДАУ було визнано найкращим.

Цього ж дня можна було спостерігати за найкращими досягненнями органів студентського самоврядування, а також молодіжного телебачення, серед яких МДАУ-ТV, на виставці, яку було представлено у фойє ПК "Молодіжний", де проходив конкурс.

Вітаємо наших учасників та колектив МДАУ!

У рамках святкування Міжнародного дня студента було проведено щорічний конкурс "Кращий студент Миколаївщини". У рамках святкування Міжнародного дня студента було проведено щорічний конкурс "Кращий студент Миколаївщини". У рамках святкування Міжнародного дня студента було проведено щорічний конкурс "Кращий студент Миколаївщини". У рамках святкування Міжнародного дня студента було проведено щорічний конкурс "Кращий студент Миколаївщини". У рамках святкування Міжнародного дня студента було проведено щорічний конкурс "Кращий студент Миколаївщини". У рамках святкування Міжнародного дня студента було проведено щорічний конкурс "Кращий студент Миколаївщини". У рамках святкування Міжнародного дня студента було проведено щорічний конкурс "Кращий студент Миколаївщини". У рамках святкування Міжнародного дня студента було проведено щорічний конкурс "Кращий студент Миколаївщини".

У рамках святкування Міжнародного дня студента було проведено щорічний конкурс "Кращий студент Миколаївщини".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget