Учасники Всеукраїнського прес-туру "Пізнаємо Україну разом" у МДАУ

Журналісти з Київської, Луганської, Рівненської, Миколаївської та інших областей України відвідали Миколаївщину, зокрема МДАУ.У рамках проведення Всеукраїнського прес-туру "Пізнаємо Україну разом" 15 жовтня 2011 року журналісти з Київської, Луганської, Рівненської, Миколаївської та інших областей України відвідали Миколаївщину, зокрема МДАУ.

За українськими традиціями гостей зустрічали з хлібом-сіллю господар університету, ректор В.С. Шебанін, представники ректорату та студенти МДАУ. Журналісти були приємно вражені гостинним прийомом.

Під час екскурсії журналісти відвідали прес-центр, Музей становлення аграрної освіти на Миколаївщині, студентський гуртожиток, лекційні аудиторії з мультимедійним та інтерактивним обладнанням.

Учасники Всеукраїнського прес-туру Пізнаємо Україну разом у МДАУ.Журналісти були приємно здивовані і, водночас, розчаровані: їм так і не вдалося відшукати написи на партах в аудиторіях. Гості відзначили вихованість та високий рівень культури студентів, розвитку яких сприяють висококваліфіковані фахівці МДАУ.

Ірина Михлик, директор департаменту по роботі з клієнтами Журналістського фонду національної спілки журналістів України, зазначила, що участь у Всеукраїнському прес-турі завжди збагачує професійний досвід та викликає позитивні емоції, про які вони з натхненням розповідають на сторінках видань. Сподіваємось, що відвідання Миколаївщини і МДАУ принесло журналістам позитивні враження, про які ми скоро зможемо прочитати.

Журналісти з Київської, Луганської, Рівненської, Миколаївської та інших областей України відвідали Миколаївщину, зокрема МДАУ. Журналісти з Київської, Луганської, Рівненської, Миколаївської та інших областей України відвідали Миколаївщину, зокрема МДАУ. Журналісти з Київської, Луганської, Рівненської, Миколаївської та інших областей України відвідали Миколаївщину, зокрема МДАУ.

Журналісти з Київської, Луганської, Рівненської, Миколаївської та інших областей України відвідали Миколаївщину, зокрема МДАУ.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget