Знову на КАВУ!

Другий рік поспіль студенти Миколаївського державного аграрного університету беруть участь у фестивалі активного відпочинку та екстремальних видів спорту "Адреналін", який за доброю традицєю відбувся 8 жовтня 2011 року в Ташкентському лісі біля с. Мішково-Погорілово. Організували фестиваль керівники та засновники клубу "КАВА-Миколаїв" Антон та Ольга Ніколаєвич. Захід відбувався за підтримки Міської Ради та Обласного комітету у справах освіти та науки, молоді та спорту.

Новини МДАУ. Фестиваль активного відпочинку та екстремальних видів спорту

Для участі у фестивалі було запрошено команду нашого університету та всіх студентів, які полюбляють активний відпочинок. Миколаївський ДАУ представляла команда з 7 осіб, серед яких були студенти, аспіранти і викладачі: Пилипенко О.В., Ляхов А., Плаксін О., Ручинська О., Хузіханов О., Дисяк М., Рукавиця А. Піднімав командний дух та організовував виступи команди керівник, старший викладач кафедри теорії і практики психолого-педагогічних дисциплін МДАУ, Курєпін В'ячеслав Миколайович. Члени команди доклали чималих зусиль під час проходження різних етапів змагань та вибороли І командне місце! Прагнення до перемоги та цілеспрямована командна робота допомогла учасникам від Миколаївського державного аграрного університету увійти в історію, адже такі змагання офіційно проводилися вперше. Вітаємо переможців і висловлюємо подяку за те, що відстояли честь нашого університету!

Новини МДАУ. Фестиваль активного відпочинку та екстремальних видів спорту

Цього дня на фестивалі було ще багато приємного. Учасники мали змогу відчути на собі всі переваги активного відпочинку та випробувати себе на туристичних тропах, покататися на квадроциклах, велосипедах, байдарках, пострибати на джамперах, пограти в пейнтбол, волейбол, постіряли з луків, арбалетів та духової зброї. Наприкінці дня всі відчували легку втому, але вона була приємною, тому що команда поверталася додому з ПЕРЕМОГОЮ!

Новини МДАУ. Фестиваль активного відпочинку та екстремальних видів спорту

Другий рік поспіль студенти МДАУ беруть участь у фестивалі активного відпочинку та екстремальних видів спорту "Адреналін".

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget