Зустріч з директорами ЗОШ та керівниками філій підготовчих курсів

30 вересня 2011 року, напередодні Всеукраїнського Дня працівників освіти, у конференц-залі Миколаївського державного аграрного університету відбулася зустріч керівництва нашого навчального закладу із педагогами м.Миколаєва і Миколаївської області – директорами загальноосвітніх навчальних закладів та керівниками філій підготовчих курсів МДАУ.

Слід зазначити, що такі зустрічі вже стали традиційними як результат плідної співпраці Миколаївського ДАУ та навчальних закладів у справі підготовки їх випускників до здобуття освіти у вищому навчальному закладі, підтримці обдарованої молоді, її професійної орієнтації.


Ректор університету, В'ячеслав Сергійович Шебанін, привітавши усіх освітян із їх професійним святом, зазначив, що праця учителя є ще більш важливою та відповідальною, ніж праця хлібороба. Адже зерно, посіяне учителем у дитячих душах, проростає колоссям освіченості, людяності, добра – якостей, від яких залежить майбутнє не лише кожної людини, а й нашого суспільства в цілому. "Завдяки Вашій самовідданій праці, – зазначив В'ячеслав Сергійович, – ми маємо студентів, які стають переможцями не лише обласних, всеукраїнських, а й міжнародних конкурсів, олімпіад, фестивалів та інших професійних змагань. Підготовка висококваліфікованих фахівців полягає у наданні не лише професійних компетентностей, а й життєвих і соціальних, тому має починатися ще у школі. Співпраця середньої та вищої ланок освіти – запорука успіху у цій справі".

Директор економічного ліцею №2 м.Миколаєва Анатолій Сергійович Компанієць висловив вдячність керівництву та науково-педагогічним працівникам Миколаївського ДАУ за підтримку обдарованих дітей і зазначив, що подальша спільна праця у цій сфері є пріоритетною.

В.С.Шебанін оголосив рішення ректорату Миколаївського ДАУ та вручив відзнаки кращим керівникам філій підготовчих курсів та директорам загальноосвітніх навчальних закладів, які досягли найвагоміших результатів у профорієнтаційній роботі серед учнівської молоді. Перші п'ять місць посіли: Новоодеська СЗОШ №2 (директор – Л.М.Аніщенко, керівник філії – В.А.Завтура), Баштанська СЗОШ №2 (керівник філії – Н.М.Безручко), Березанська СЗОШ (директор – В.І.Алєксєєнко), Снігурівська СЗОШ №1 (директор – Т.І.Кісельова), Шевченківська СЗОШ Жовтневого району (директор – О.М.Ясенко).

Керівник філії підготовчих курсів на базі Новоодеської СЗОШ №2 (більшість її випускників 2011 року стала студентами нашого університету) Віктор Андрійович Завтура сказав: "Секрет лідерства нашої школи у професійній орієнтації учнівської молоді дуже простий – сумлінне виконання своїх обов'язків, своєї місії педагога".

Воістину, учитель – найвище звання, яке існує в суспільстві. Людина починається з матері, з учителем вона продовжується. Тому професія вчителя – вічна професія.

Факультет перепідготовки та підвищення кваліфікації приєднується до привітань усіх освітян із їх професійним святом та побажань подальшої плідної співпраці у довузівській підготовці молоді.

І.М.Марценюк, заступник декана ФППК

Зустріч керівництва нашого навчального закладу із педагогами м.Миколаєва і Миколаївської області – директорами загальноосвітніх навчальних закладів та керівниками філій підготовчих курсів МДАУ.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget