Форум випускників 2012 року

26 жовтня 2011 року більш ста учнів шкіл Веселинівського району Миколаївської області завітало на Форум випускників 2012 року, що відбувся у Миколаївському ДАУ.

До дружньої університетської родини запрошували ректор університету В.С. Шебанін, директор Навчально-наукового інституту економіки та управління В.П. Клочан, декани факультетів та директор Технолого-економічного коледжу В.П. Рибачук.

Форум випускників 2012 року.Миколаївський ДАУ посідає друге місце у Всеукраїнському рейтингу вищих аграрних навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації вже четвертий рік поспіль, наголосило керівництво університету. І, незважаючи на те, що МДАУ має лише 27-річну історію розвитку, у нього є чому повчитися. Завдяки глибоким знанням, засвоєння яких забезпечують фахівці МДАУ, випускники університету мають визнання не тільки в України, а й за кордоном: вони успішно працюють за фахом у США, Великобританії, Австралії, Японії. Окрім повної вищої освіти, студенти мають змогу, за вимогами Болонської декларації, отримати ще і робітничу професію під час навчання у МДАУ. 75% професорсько-викладацького складу університету – кандидати та доктори наук. Вони забезпечують якісне засвоєння знань та формування практичних навичок студентів університету. Про такі основні особливості діяльності МДАУ розповів гостям колектив університету.

Факультет культури і виховання, єдиний серед аграрних ВНЗ країни, що функціонує у складі МДАУ, під час заходу репрезентував таланти молодих аграріїв, які, окрім навчання, займаються у студії естрадного вокалу, танцювальних гуртках, театральній студії, туристичному клубі.

За програмою заходу випускники завітали до Музею становлення аграрної освіти на Миколаївщині, ознайомилися з матеріально-технічною базою університету під час екскурсії навчальними лабораторіями, аудиторіями з мультимедійним обладнанням МДАУ. Під час перерви гості змогли посмакувати якісною та смачною їжею власного виробництва університету, колектив якого обов´язково піклується про здоров´я своїх студентів.

Наприкінці зустрічі гості з Веселинівського району подякували за цікаву подорож університетським життям Миколаївського ДАУ.

Запрошуємо Вас, майбутні випускники-2012, стати членами нашої дружньої університетської родини!

Більш ста учнів шкіл Веселинівського району Миколаївської області завітало на Форум випускників 2012 року.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget