Вибори студентського президента Технолого-економічного коледжу МДАУ

28 вересня 2011 відбулися вибори студентського президента Технолого-економічного коледжу Миколаївського ДАУ. Свої кандидатури представили Воронков Дмитро, Добровольский Петро, Іванова Вікторія.

Організація виборів відбулася на високому рівні. Молоді кандидати у президенти коледжу представили свої передвиборні програми, в яких відобразили основні ідеї своєї діяльності президента. Слід зазначити, що усі кандидати наголошували на важливості благодійної діяльності, а також реалізації не тільки наукового, а й творчого потенціалу студентів коледжу. Кандидати подали цікаві ідеї організації дозвілля: фотосетів, благодійних ярмарків, вечорів-зустрічей з випускниками МДАУ.

Під час дебатів кожен кандидат відповів на три запитання, поставлені студентами та виборною колегією – студентськими деканами факультетів. Кандидати перемогли своє хвилювання та надали вичерпні відповіді, що стосувалися пропозицій щодо покращення навчальної діяльності, зокрема контролю відвідання занять студентами, участі молодих волонтерів в благодійних акціях.

Заступник директора Технолого-економічного коледжу Миколаївського ДАУ, Мандрик Л.П., у зверненні до молодих кандидатів у президенти схвалила їх активність, оскільки вони оперативно включилися до навчального-виховного процесу коледжу, пройнялися ідеями його діяльності.

Набравши переважну більшість голосів студентським президентом Технолого-економічного коледжу Миколаївського ДАУ було обрано Дмитра Воронкова.

Вибори студентського президента Технолого-економічного коледжу Миколаївського державного аграрного університету.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget