Візит професора Дітера Шнайдера до Миколаївського ДАУ

26 та 27 травня 2011 року Інститут управління та економіки Миколаївського державного аграрного університету приймав поважного гостя з університету Альпен Андріа - Клагенфурту, Австрія – професора Дітера Шнайдера. Пан Шнайдер прочитав лекції студентам і взяв участь в круглому столі, організованому керівництвом інституту. Миколаївський державний аграрний університет представляли директор інституту доц. Клочан В.П., декан факультету менеджменту Шебаніна О.В. та завідувачі кафедр факультетів інституту.

Візит професора Дітера Шнайдера до Миколаївського ДАУ.

Візит професора Дітера Шнайдера до Миколаївського ДАУ. Візит професора Дітера Шнайдера до Миколаївського ДАУ.

На зустрічі обговорювались теми схожості та відмінностей освітніх систем обох країн, організаційної роботи на факультетах та спільної наукової роботи між закладами.

Візит професора Дітера Шнайдера до Миколаївського ДАУ.

Наприкінці пан Шнайдер гостинно запросив представників Інституту до Клагенфурту, як з ознайомчими, так і з робочими візитами, та висловив сподівання про наступні зустрічі такого ж формату в найближчому майбутньому.

Візит професора Дітера Шнайдера до Миколаївського ДАУ.

Пан Шнайдер прочитав лекції студентам і взяв участь в круглому столі, організованому керівництвом інституту управління та економіки МДАУ.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget