24 травня 2010 року в МДАУ відбулися вибори студентського президента

Вибори студентського президента в Миколаївському ДАУ, 2010.
24 травня 2010 року в Миколаївському державному аграрному університеті відбулися вибори студентського президента. На порядку денному розглядалося два питання: звіт студентського президента Горб Аліни та вибори нового голови студентської колегії Миколаївського ДАУ. У своїй звітній доповіді Горб А. наголосила на різних напрямах діяльності студентського самоврядування – науковому, навчальному й виховному та визначила роль студентської колегії в навчально-виховному процесі університету.

Студентським президентом став студент ІІІ курсу обліково-фінансового факультету Хабіров Вадим, який репрезентував свою програму. Серед присутніх на виборах знайшлося чимало прихильників творчих ідей новообраного президента.

Вітаємо студентського президента із перемогою та бажаємо успіхів у роботі команди університету!

Вибори студентського президента в Миколаївському ДАУ, 2010. Вибори студентського президента в Миколаївському ДАУ, 2010. Вибори студентського президента в Миколаївському ДАУ, 2010. Вибори студентського президента в Миколаївському ДАУ, 2010. Вибори студентського президента в Миколаївському ДАУ, 2010. Вибори студентського президента в Миколаївському ДАУ, 2010.

24 травня 2010 року в Миколаївському державному аграрному університеті відбулися вибори студентського президента.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget