ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Облік і аудит", 2011

Третій рік поспіль на базі Миколаївського державного аграрного університету проходить ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Облік і аудит" серед студентів аграрних вищих навчальних закладів освіти України ІІІ-ІV рівнів акредитації.

Згідно з Положенням про Всеукраїнську студентську олімпіаду 2010-2011 років та на підставі рекомендацій журі за результатами проведення двох турів олімпіади, які проходили 20-22 квітня 2011 року на базі Університету, і в яких взяли участь 77 студентів з 20 аграрних вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації України стали переможцями та отримали дипломи такі студенти:
І місце із врученням диплому І ступеня та цінного подарунка – Ломака Катерина Валентинівна, Миколаївський державний аграрний університет.
ІІ місце із врученням диплому ІІ ступеня та цінного подарунка – Гуржій Валерій Вікторович, Дніпропетровський державний аграрний університет.
ІІІ місце із врученням диплому ІІ ступеня та цінного подарунка – Павлюк Людмила Василівна, Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка.
IV місце із врученням диплому ІІ ступеня та цінного подарунка – Урупа Людмила Петрівна, Білоцерківський національний аграрний університет.
V місце із врученням диплому ІІІ ступеня та цінного подарунка – Богомол Яна Олександрівна, Національний університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ).
VІ місце із врученням диплому ІІІ ступеня та цінного подарунка – Нехаєнко Світлана Анатоліївна, Полтавська державна аграрна академія.
VІІ місце із врученням диплому ІІІ ступеня та цінного подарунка – Турчак Тетяна Сергіївна, Уманський національний університет садівництва.
VІІІ місце із врученням диплому ІІІ ступеня та цінного подарунка – Ангелова Ольга Сергіївна, Миколаївський державний аграрний університет.

Багатьох інших студентів було нагороджено заохочувальними дипломами, а команди ВНЗ – спеціальними дипломами.

20 квітня для учасників олімпіади проведена екскурсія містом, яка закінчилась відвідуванням театру, а 21 квітня після двох турів олімпіади студенти взяли участь у святковій вечері з насиченою розважальною програмою та веселими конкурсами.

Для викладачів, які супроводжували учасників олімпіади, проведено науково-методичний семінар з підвищення педагогічної майстерності на тему: "Модернізація вищої аграрної освіти та проблеми підготовки фахівців з обліку і аудиту", в якому взяли участь також регіональний представник ТОВ "Баланс-клуб", який став спонсором подарунків, Чоларія В.Н. та голова територіального відділення ФПБАУ Суханік Т.Д. В обговоренні проблемних питань підготовки фахівців з обліку і аудиту взяли участь всі присутні, яким була надана можливість ознайомлення з навчально-методичним фондом кафедри бухгалтерського обліку Миколаївського державного аграрного університету. Всім учасникам семінару видані свідоцтва про участь у семінарі.

Підведення підсумків олімпіади проводив перший проректор Миколаївського державного аграрного університету, професор Бабенко Дмитро Володимирович.

Бажаємо Всім Переможцям та учасникам ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади нових здобутків та перемог!

Дякуємо всім ВНЗ за участь та запрошуємо до подальшої співпраці.

Хронологія подій протягом 20-22 квітня 2011 року представлена нижче на слайдах. Запрошуємо подивитися!






Переможці ІІ-го етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності "Облік і аудит", 2011.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget